Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

The leader of the barcode scanner module in the world.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Company News
Home ProductsBarcode Reader Module

LV1400 Multi Interfaces Barcode Scanner Module 1D CCD Infrared ARM32-Bit Processor

LV1400 Multi Interfaces Barcode Scanner Module 1D CCD Infrared ARM32-Bit Processor

LV1400 Multi Interfaces Barcode Scanner Module 1D CCD Infrared ARM32-Bit Processor

Product Details:

Place of Origin: Shenzhen, China
Brand Name: Rakinda
Certification: CE FCC ROHS
Model Number: LV1400

Payment & Shipping Terms:

Minimum Order Quantity: 1 piece
Price: Negotiation
Packaging Details: package in carton;
Delivery Time: 3-10 working days
Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
Supply Ability: 1000 piece for a week
Contact Now
Detailed Product Description
Name: LV1400 Barcode Scanner Module Image Sensor: Linear CCD Sensor
Size: 26.5mm L* 20mm W * 11.5mm H Light Source: Visible 632nm Red Light
Processor: ARM32-bit Depth Of Field: 3-50CM

LV1400 Multi Interfaces Barcode Scanner Module 1D CCD Infrared ARM32-Bit Processor

  •  Linear barcode scanning: Fast and easy to scan print code, paper code, screen code. It even has great performance for damaged, clumped, stain codes have great performance.
  •  Compact design: With less than 12MM height, the module can be easily embedded to equipment .
  •  Multiple interfaces: Manual USB port, TTL-RS232, PS2, support POS machine and Android system.
  •  Integration: High quality CPU ensures fast and accurate scans.

 

 

Device Weight <6g
   
Device Dimension 26.5mm L* 20mm W * 11.5mm H
   
Cable Length 1500mm(optional)
   
Interface USB
   
Connector FFC 12pin pitch 0.5
 
Performance parameters
Light source visible 632nm red light
   
Image Sensor Linear CCD Sensor
   
Processor ARM32-bit
   
Depth of field 3-50CM
   
Resolution ≥3mil/0.1mm@PCS90%
   
Print Contrast 25%PCS
   
Work Voltage DC 3.3-5V
   
Electriccurrent 110mA(work);30mA(stand by)
   
Image Resolution 2500dpi
   
Ambient illumination 100,000Lux Max
   
  EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE 11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China
  Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E,
Decode Capability ISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI,
Plessey, ITF14.
 
 
Environmental parameters
Operating Temperature -20℃ to 50℃
Storage Temperature -40℃ to 70℃
Relative humidity 5% to 95%(Non-condensing)
Drop test 1.2meter,100times
Shock resistance 10H@125RPM

 

LV1400 Multi Interfaces Barcode Scanner Module 1D CCD Infrared ARM32-Bit Processor


Question 1:  Can I get some samples? are they free?
Answer 1:  Of course, but samples are not free.

Question 2:  What's the delivery time?
Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3:  What about payment?
Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4:  Can you list the product of your company?
Answer 4:  Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5:  Warranty time?
Answer 5:  1 year
Question 6:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6:  Yes,but not free.
Question 7:  Product OEM?
Answer 7:  Yes, the cost need to be added separately.
Question 8:  Customer service?
Answer 8:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
 
Action Now!!!
 
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda

Contact Details
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Contact Person: Yaping Wang

Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

Other Products