Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Shenzhen Rakinda Technologies Co.,Ltd .

The leader of the barcode scanner module in the world.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Company News
Home ProductsBarcode Reader Module

Infrared Mini 2D CMOS Barcode Reader Module to scan printed Qr code fast

Infrared Mini 2D CMOS Barcode Reader Module to scan printed Qr code fast

    • Infrared Mini 2D CMOS Barcode Reader Module to scan printed Qr code fast
  • Infrared Mini 2D CMOS Barcode Reader Module to scan printed Qr code fast

    Product Details:

    Place of Origin: Shenzhen, China
    Brand Name: Rakinda
    Certification: CE FCC ROHS
    Model Number: LV3096 barcode reader module

    Payment & Shipping Terms:

    Minimum Order Quantity: 1 piece
    Price: Negotiation
    Packaging Details: package in carton;
    Delivery Time: 3-10 working days
    Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
    Supply Ability: 1000 piece for a week
    Contact Now
    Detailed Product Description
    Name: Barcode Reader Module Interface: TTL232
    Symbologies: All Of 1D Barcode And Qr PDF417 DM Size: 21.17(W)×14.6(D)×11.52(H)mm

    Infrared Mini 2D CMOS Barcode Reader Module to scan printed Qr code fast
     
     

    Model

    LV3096 barcode readerr

    Sample price

    USD149.99.piece

    Scan Rate

    Up to 300 scans/sec

    Processor 

    IOTC 2D decoder chip 48MHz

    Decode Rate

    200 scans/sec

    Reading Resolution

    5mil

    Light Source

    Red LED 625±10 nm

    Ambient Light

    0 ~ 100,000 LUX

    Depth of scan field

    3--70cm

    Print Contrast Signal

    ≥30%PCS

    Power Consumption

    0.76W(max)

    Notification

    Beep

    Dimensions

    21.17(W)×14.6(D)×11.52(H)mm

    Weight

    5g

    StorageTemperature

    -40°C - +80°C

    Humidity

    5% - 95% (non-condensing)

    Certificates

    FCC Part15 Class B, CE EMC Class B

     

     

     
     
    The LV3096 OEM scan engine, armed with the LongView patented , a computerized image recognition system, brings about a new era of 2D barcode scan engines.
     

    The LV3096 ’s 2D barcode decoder chip ingeniously blends  technology and advanced chip design & manufacturing, which significantly simplifies application design and delivers superior performance and solid reliability with low power consumption.
     

    The LV3096 supports all mainstream 1D as well as PDF417, QR Code (M1/M2/Micro), Data Matrix and GS1-DataBarTM(RSS) (Limited/ Stacked/ Expanded versions).
     
    This compact engine weighs only 5 grams and fits easily into even the most space-constrained equipments such as data collectors, meter readers, ticket validators and PDAs
     
    Features: 

    • 2D Barcode Decoder Chip: The engine armed with the state-of-the-art 2D barcode decoder chip invented by LongView demonstrates unprecedented reading performance.
    • Two-In-One Design: Seamless integration of CMOS image sensor and decoder board makes the engine small, lightweight and easy for integration.
    • High Performance & Ultra-Low Power Consumption: The engine can read 1D and 2D barcodes with a power consumption only one third that of a traditional engine.
    • All-Round Scanning Capability: It can read barcodes on virtually any medium - paper, plastic cards, mobile phones and LCD displays.

     
    Infrared Mini 2D CMOS Barcode Reader Module to scan printed Qr code fastInfrared Mini 2D CMOS Barcode Reader Module to scan printed Qr code fast
     
     
    Infrared Mini 2D CMOS Barcode Reader Module to scan printed Qr code fast
     
    Question 1: Can I get some samples? are they free?
    Answer 1: Of course, but samples are not free.
    Question 2: What's the delivery time?
    Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
    Question 3: What about payment?
    Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
    Question 4: Can you list the product of your company?
    Answer 4: Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
    Question 5: What's the OS of the POS?
    Answer 5: Android and Windows,details please refer to the technical data of the Product.
    Question 6: Where can we download the SDK/user manual for some of your products?
    Answer 6: SDK/User manual will be sent to you by email after the sample order.
    Question 7: Warranty time?
    Answer 7: 1 year
    Question 8: Do you provide EVK for barcode scanner module?
    Answer 8: Yes,but not free.
    Question 9: Product OEM?
    Answer 9: Yes, the cost need to be added separately.
    Question10: Customer service?
    Answer 10: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
     
    Action Now!!!
     
    Wood Zhang
    Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
    Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
    SKYPE: Wood Rakinda

    Contact Details
    Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

    Contact Person: Yaping Wang

    Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

    Other Products