Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Shenzhen Rakinda Technologies Co.,Ltd .

The leader of the barcode scanner module in the world.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Company News
Home ProductsBarcode Scan Engine

Turnstile OEM Scan Engine 11 Pin Pitch 1.25 Connector 1500mm Cable Length

Turnstile OEM Scan Engine 11 Pin Pitch 1.25 Connector 1500mm Cable Length

    • Turnstile OEM Scan Engine 11 Pin Pitch 1.25 Connector 1500mm Cable Length
  • Turnstile OEM Scan Engine 11 Pin Pitch 1.25 Connector 1500mm Cable Length

    Product Details:

    Place of Origin: Shenzhen, China
    Brand Name: Rakinda
    Certification: CE FCC ROHS
    Model Number: LV12

    Payment & Shipping Terms:

    Minimum Order Quantity: 1 piece
    Price: Negotiation
    Packaging Details: package in carton;
    Delivery Time: 3-10 working days
    Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
    Supply Ability: 1000 piece for a week
    Contact Now
    Detailed Product Description
    Name: LV12 Scan Engine Size: 32.2mm L * 44.15mm W * 20mm H
    Image Sensor: Linear CCD Sensor Feature: Multi-Interfaces
    Advantage: 1D CCD Infrared Code Scanner Device Weight: 16g

    Turnstile OEM Scan Engine 11 Pin Pitch 1.25 Connector 1500mm Cable Length

     

     

    The LV12 is designed with the industrial standard size, mounting options and output to facilitate integration into existing application. The scanner module’s miniature size makes LV12 ideal for integration into data terminals and other small devices. LV12 is supplied as an assembled module with a mounting bracket or as separate components for custom mounting. The scanner module’s unique open system architecture allows LV12 to accept third party and custom plug-ins, giving the LV12 virtually unlimited application flexibility.

     

    Device Weight <16g
       
    Device Dimension 32.2mm L * 44.15mm W * 20mm H
       
    Cable Length 1500mm(optional)
       
    Interface USB
       
    Connector 11pin pitch 1.25
     
    Performance parameters
    Light source 632nm visible red light
       
    Image Sensor Linear CCD Sensor
       
    Processor ARM32-bit
       
    Depth of field 3-70CM
       
    Resolution ≥3mil/0.1mm@PCS90%
       
    Print Contrast 30%PCS
       
    Work Voltage DC 3.3-5V
       
    Electriccurrent 110mA(work);30mA(stand by)
       
    Image Resolution 2500dpi
       
    Ambient illumination 100,000Lux Max
       
      EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China
      Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E,
    Decode Capability ISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI,
    Plessey, ITF14.
     
     
    Environmental parameters
    Operating Temperature -20℃ to 50℃
    Storage Temperature -40℃ to 70℃
    Relative humidity 5% to 95%(Non-condensing)
    Drop test 1.2meter,100times
    Shock resistance 10H@125RPM

     

    Turnstile OEM Scan Engine 11 Pin Pitch 1.25 Connector 1500mm Cable Length


    Question 1:  Can I get some samples? are they free?
    Answer 1:  Of course, but samples are not free.

    Question 2:  What's the delivery time?
    Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
    Question 3:  What about payment?
    Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
    Question 4:  Can you list the product of your company?
    Answer 4:  Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
    Question 5:  Warranty time?
    Answer 5:  1 year
    Question 6:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
    Answer 6:  Yes,but not free.
    Question 7:  Product OEM?
    Answer 7:  Yes, the cost need to be added separately.
    Question 8:  Customer service?
    Answer 8:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
     
    Action Now!!!
     
    Wood Zhang
    Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
    Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
    SKYPE: Wood Rakinda

    Contact Details
    Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

    Contact Person: Yaping Wang

    Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

    Other Products