Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Shenzhen Rakinda Technologies Co.,Ltd .

The leader of the barcode scanner module in the world.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Company News
Home ProductsBarcode Reader Module

Black RS232 Plug QR Code Scanner Module 60 FPS CMOS Acquisition for Kiosk

Black RS232 Plug QR Code Scanner Module 60 FPS CMOS Acquisition for Kiosk

    • Black RS232 Plug QR Code Scanner Module 60 FPS CMOS Acquisition for Kiosk
  • Black RS232 Plug QR Code Scanner Module 60 FPS CMOS Acquisition for Kiosk

    Product Details:

    Place of Origin: Shenzhen, China
    Brand Name: Rakinda
    Certification: CE FCC ROHS
    Model Number: LV3000R 2D Scan Engine

    Payment & Shipping Terms:

    Minimum Order Quantity: 1 piece
    Price: Negotiation
    Packaging Details: package in carton;
    Delivery Time: 3-10 working days
    Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
    Supply Ability: 1000 piece for a week
    Contact Now
    Detailed Product Description
    Name: Qr Code Scanner Weight: 70 G
    Warranty Time: 1 Year Dimensions: 49.0 *37.0 * 26.0 Mm
    Usage: Kiosk Available Interface: USB And RS232

    Black RS232 Plug QR Code Scanner Module 60 FPS CMOS Acquisition for Kiosk​
     

     

    1. Code Programming

    The engine reads a set of specially encoded barcodes to program features. In the following sections, we will explain the options and features available and provide the barcodes to program them.

    This method of programming the engine is most straight forward. However, it requires manually reading of echh barcode. As all manual operation, errors are more likely to occur.

     

    2. Do you want to get a OEM barcode scan engine but worry about the complicated integration program which necessary if work with the TTL232 interface of a common barcode scan engine? Then here its a good news for you: we developed this new OEM 2d barcode scan engine LV3000R which output via USB or RS232 interface directly, with fixed mount, connect it with your system via USB/RS232 and just simply setting via setting codes, then its there ready to work!

     

     

    Model LV3000R fixed bar code reader
    Interface RS232
    Scan Rate Up to 200 scans/sec
    Image Sensor CMOS
    Decode Rate 200 scans/sec
    Resolution 5mil
    Light Source LED(617.5 nm – 633.5 nm)
    CMOS Acquisition 60 fps
    Depth of scan field 40mm-430mm
    Print Contrast Signal ≥30%
    Power Consumption 1.75W(max)
    Notification Beep
    Dimensions 49.0 *37.0 * 26.0 mm
    Weight 70 g
    Operating Temperature -20°C - +80°C
    Humidity 5% - 95% (non-condensing)
    Certificates FCC Part15 Class B, CE EMC Class B
     
     

     
    Black RS232 Plug QR Code Scanner Module 60 FPS CMOS Acquisition for Kiosk

     
     

     

    Question 1:  Can I get some samples? are they free?
    Answer 1:  Of course, but samples are not free.
    Question 2:  What's the delivery time?
    Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
    Question 3:  What about payment?
    Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
    Question 4:  Can you list the product of your company?
    Answer 4: B arcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
    Question 5:  What's the OS of the POS?
    Answer 5:  Android and Windows,details please refer to the technical data of the Product.
    Question 6:  Where can we download the SDK/user manual for some of your products?
    Answer 6:  SDK/User manual will be sent to you by email after the sample order.
    Question 7:  Warranty time?
    Answer 7:  1 year
    Question 8:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
    Answer 8:  Yes,but not free.
    Question 9:  Product OEM?
    Answer 9:  Yes, the cost need to be added separately.
    Question 10:  Customer service?
    Answer 10:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
     
    Action Now!!!
     
    Wood Zhang
    Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
    Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
    SKYPE: Wood Rakinda

    Contact Details
    Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

    Contact Person: Yaping Wang

    Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

    Other Products