Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Shenzhen Rakinda Technologies Co.,Ltd .

The leader of the barcode scanner module in the world.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Company News
Home ProductsBarcode Reader Module

Vending Machine Embedded Barcode Reader Module LV3000R USB Inerface

Vending Machine Embedded Barcode Reader Module LV3000R USB Inerface

    • Vending Machine Embedded Barcode Reader Module LV3000R USB Inerface
  • Vending Machine Embedded Barcode Reader Module LV3000R USB Inerface

    Product Details:

    Place of Origin: Shenzhen, China
    Brand Name: Rakinda
    Certification: CE FCC ROHS
    Model Number: LV3000R 2D Scan Engine

    Payment & Shipping Terms:

    Minimum Order Quantity: 1 piece
    Price: Negotiation
    Packaging Details: package in carton;
    Delivery Time: 3-10 working days
    Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
    Supply Ability: 1000 piece for a week
    Contact Now
    Detailed Product Description
    Name: Barcode Reader Module Inerface: USB
    Weight: 70 G Main Payment: T/T , Paypal
    Sample: 1 Piece Warranty Time: 1 Year

    Vending Machine Embedded Barcode Reader Module LV3000R USB Inerface
     

     

    1. Introduction

    There are 3 ways to program (Configure) the engine, code programming, command programming, and quick set programming.

    2. Code Programming

    The engine reads a set of specially encoded barcodes to program features. In the following sections, we will explain the options and features available and provide the barcodes to program them.

    This method of programming the engine is most straight forward. However, it requires manually reading of echh barcode. As all manual operation, errors are more likely to occur.

    3. Command Programming

    The host can send the pro CMD strings ( See the chapter of software interface) to program the engine in the following section, the pro CMD strings will be included with the barcodes for code programming.

    A fixture, such as LV-3000 or other simplier circuit board, could be used to program the engines before they are installed into your equipment or system. Another alternative is to design the configuration capability in your equipments or systems.

    This methods of programming the engine could be automated. A software program can be developed to download all the configuration data to the engine.

     

    Model LV3000R fixed bar code reader
    Interface RS232
    Scan Rate Up to 200 scans/sec
    Image Sensor CMOS
    Decode Rate 200 scans/sec
    Resolution 5mil
    Light Source LED(617.5 nm – 633.5 nm)
    CMOS Acquisition 60 fps
    Depth of scan field 40mm-430mm
    Print Contrast Signal ≥30%
    Power Consumption 1.75W(max)
    Notification Beep
    Dimensions 49.0 *37.0 * 26.0 mm
    Weight 70 g
    Operating Temperature -20°C - +80°C
    Humidity 5% - 95% (non-condensing)
    Certificates FCC Part15 Class B, CE EMC Class B
     
     

     
    Vending Machine Embedded Barcode Reader Module LV3000R USB Inerface

     
    OUR CORPORATE
    shenzhen LongView Technology Co.Ltd is committed to developing barc ode products and its
    technology as the core of the automatic recognition system integration. We are a professional and high-tech enterprise specializing in the R&D, production, sale and service of automatic identification products,with many years of experience in handling projects and an excellent reputation.We have branches in Guangzhou Hong Kong , Shenzhen , Beijing,Shanghai,Suzhou,and skillful, experienced and innovative R&D team and reliable after sales technical support service team.

     

    Question 1:  Can I get some samples? are they free?
    Answer 1:  Of course, but samples are not free.
    Question 2:  What's the delivery time?
    Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
    Question 3:  What about payment?
    Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
    Question 4:  Can you list the product of your company?
    Answer 4: B arcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
    Question 5:  What's the OS of the POS?
    Answer 5:  Android and Windows,details please refer to the technical data of the Product.
    Question 6:  Where can we download the SDK/user manual for some of your products?
    Answer 6:  SDK/User manual will be sent to you by email after the sample order.
    Question 7:  Warranty time?
    Answer 7:  1 year
    Question 8:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
    Answer 8:  Yes,but not free.
    Question 9:  Product OEM?
    Answer 9:  Yes, the cost need to be added separately.
    Question 10:  Customer service?
    Answer 10:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
     
    Action Now!!!
     
    Wood Zhang
    Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
    Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
    SKYPE: Wood Rakinda

    Contact Details
    Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

    Contact Person: Yaping Wang

    Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

    Other Products