Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Shenzhen Rakinda Technologies Co.,Ltd .

The leader of the barcode scanner module in the world.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Company News
Home ProductsBarcode Reader Module

Fixed Mount 1D / 2D Barcode Scanner Module With High Performance Processing Chip

Fixed Mount 1D / 2D Barcode Scanner Module With High Performance Processing Chip

Fixed Mount 1D / 2D Barcode Scanner Module With High Performance Processing Chip

Product Details:

Place of Origin: Shenzhen, China
Brand Name: Rakinda
Certification: CE FCC ROHS
Model Number: LV3000R 2D Scan Engine

Payment & Shipping Terms:

Minimum Order Quantity: 1 piece
Price: Negotiation
Packaging Details: package in carton;
Delivery Time: 3-10 working days
Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
Supply Ability: 1000 piece for a week
Contact Now
Detailed Product Description
Name: Embedded 1D / 2D Barcode Scanner Inerface: RS232
Dimensions: 49.0 *37.0 * 26.0 Mm Weight: 70 G
Operating Temperature: -20°C - +80°C Main Payment: T/T
High Light:

2d barcode engine

,

barcode engine

Fixed Mount 1D / 2D Barcode Scanner Module With High Performance Processing Chip
 
 
With high performance processing chip inside, outstanding for reading QR code and others 1D/2D bar codes from phone screen, such as Iphone, ipad, laptop and others devices, readable from paper, too
 
Note:
1. The scan window must be kept clean. Improper maintenance will breach the limited warranty;
2. Avoid rough objects not to damage or scratch the window;
3. Use brush to remove the stain;
4. Use soft cloth (Cloth for grass) to clean;
5. Prohibit spraying towards the window;
6. Only use clean water as a cleanser.
 
 
 

ModelLV3000R fixed bar code reader
Interface RS232
Scan RateUp to 200 scans/sec
Image SensorCMOS
Decode Rate200 scans/sec
Resolution5mil
Light Source LED(617.5 nm – 633.5 nm)
CMOS Acquisition60 fps
Depth of scan field40mm-430mm
Print Contrast Signal ≥30%
Power Consumption1.75W(max)
Notification Beep
Dimensions 49.0 *37.0 * 26.0 mm
Weight 70 g
Operating Temperature-20°C - +80°C
Humidity5% - 95% (non-condensing)
CertificatesFCC Part15 Class B, CE EMC Class B
 
 

 
Fixed Mount 1D / 2D Barcode Scanner Module With High Performance Processing Chip 0

 
OUR CORPORATE
shenzhen LongView Technology Co.Ltd is committed to developing barc ode products and its
technology as the core of the automatic recognition system integration. We are a professional and high-tech enterprise specializing in the R&D, production, sale and service of automatic identification products,with many years of experience in handling projects and an excellent reputation.We have branches in Guangzhou Hong Kong , Shenzhen , Beijing,Shanghai,Suzhou,and skillful, experienced and innovative R&D team and reliable after sales technical support service team.

 

Question 1:  Can I get some samples? are they free?
Answer 1:  Of course, but samples are not free.
Question 2:  What's the delivery time?
Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3:  What about payment?
Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4:  Can you list the product of your company?
Answer 4: B arcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5:  What's the OS of the POS?
Answer 5:  Android and Windows,details please refer to the technical data of the Product.
Question 6:  Where can we download the SDK/user manual for some of your products?
Answer 6:  SDK/User manual will be sent to you by email after the sample order.
Question 7:  Warranty time?
Answer 7:  1 year
Question 8:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 8:  Yes,but not free.
Question 9:  Product OEM?
Answer 9:  Yes, the cost need to be added separately.
Question 10:  Customer service?
Answer 10:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
 
Action Now!!!
 
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda

Contact Details
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Contact Person: Yaping Wang

Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

Other Products