Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

The leader of the barcode scanner module in the world.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Company News
Home ProductsBarcode Reader Module

Kiosk 2D Barcode Engine RS232 Interface Fixed 60 FPS CMOS Acquisition

Kiosk 2D Barcode Engine RS232 Interface Fixed 60 FPS CMOS Acquisition

Kiosk 2D Barcode Engine RS232 Interface Fixed 60 FPS CMOS Acquisition

Product Details:

Place of Origin: Shenzhen, China
Brand Name: Rakinda
Certification: CE FCC ROHS
Model Number: LV3000R 2D Scan Engine

Payment & Shipping Terms:

Minimum Order Quantity: 1 piece
Price: Negotiation
Packaging Details: package in carton;
Delivery Time: 3-10 working days
Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
Supply Ability: 1000 piece for a week
Contact Now
Detailed Product Description
Name: 2D Scanner Engine MOQ: 1 Piece
Inerface: RS232 Scan Rate: Up To 200 Scans/sec
CMOS Acquisition: 60 Fps Dimensions: 49.0 *37.0 * 26.0 Mm

Kiosk 2D Barcode Engine RS232 Interface Fixed 60 FPS CMOS Acquisition​

 

 

1. OEM 2d barcode scanner module

2. Small size, Compact, easy to be embedded

3. Support most of 1D/2D code decoding, PDF417, QR code, DM...

4. With high performance processing chip inside, outstanding for reading QR code and others 1D/2D bar codes from phone screen, such as Iphone, ipad, laptop and others devices, readable from paper, too

5. Easy to be programmed, support configuration by setting code or by commands

6. Flexible with customization

 

Model LV3000R fixed bar code reader
Interface RS232
Scan Rate Up to 200 scans/sec
Image Sensor CMOS
Decode Rate 200 scans/sec
Resolution 5mil
Light Source LED(617.5 nm – 633.5 nm)
CMOS Acquisition 60 fps
Depth of scan field 40mm-430mm
Print Contrast Signal ≥30%
Power Consumption 1.75W(max)
Notification Beep
Dimensions 49.0 *37.0 * 26.0 mm
Weight 70 g
Operating Temperature -20°C - +60°C
Humidity 5% - 95% (non-condensing)
Certificates FCC Part15 Class B, CE EMC Class B
 
 

 

Kiosk 2D Barcode Engine RS232 Interface Fixed 60 FPS CMOS AcquisitionKiosk 2D Barcode Engine RS232 Interface Fixed 60 FPS CMOS Acquisition

 

OUR CORPORATE

shenzhen LongView Technology Co.Ltd is committed to developing barc ode products and its
technology as the core of the automatic recognition system integration. We are a professional and high-tech enterprise specializing in the R&D, production, sale and service of automatic identification products,with many years of experience in handling projects and an excellent reputation.We have branches in Guangzhou Hong Kong , Shenzhen , Beijing,Shanghai,Suzhou,and skillful, experienced and innovative R&D team and reliable after sales technical support service team.

 

Question 1:  Can I get some samples? are they free?
Answer 1:  Of course, but samples are not free.
Question 2:  What's the delivery time?
Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3:  What about payment?
Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4:  Can you list the product of your company?
Answer 4: B arcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5:  What's the OS of the POS?
Answer 5:  Android and Windows,details please refer to the technical data of the Product.
Question 6:  Where can we download the SDK/user manual for some of your products?
Answer 6:  SDK/User manual will be sent to you by email after the sample order.
Question 7:  Warranty time?
Answer 7:  1 year
Question 8:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 8:  Yes,but not free.
Question 9:  Product OEM?
Answer 9:  Yes, the cost need to be added separately.
Question 10:  Customer service?
Answer 10:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
 
Action Now!!!
 
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda

Contact Details
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Contact Person: Yaping Wang

Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

Other Products