Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

The leader of the barcode scanner module in the world.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Company News
Home ProductsBarcode Reader Module

Medical Instruments 1D PS/2 Infrared Barcode Reader Module Linear CCD Sensor

Medical Instruments 1D PS/2 Infrared Barcode Reader Module Linear CCD Sensor

Medical Instruments 1D PS/2 Infrared Barcode Reader Module Linear CCD Sensor

Product Details:

Place of Origin: Shenzhen, China
Brand Name: Rakinda
Certification: CE FCC ROHS
Model Number: LV12

Payment & Shipping Terms:

Minimum Order Quantity: 1 piece
Price: Negotiation
Packaging Details: package in carton;
Delivery Time: 3-10 working days
Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
Supply Ability: 1000 piece for a week
Contact Now
Detailed Product Description
Name: LV12 Barcode Reader Module Size: 32.2mm L * 44.15mm W * 20mm H
Image Sensor: Linear CCD Sensor Interface: PS/2 (KB)
Advantage: Long-Range Liner Image Sensor: High Sensitive

Medical Instruments 1D PS/2 Infrared Barcode Reader Module Linear CCD Sensor​

 

 

LV12 is a compact long-range CCD bar code scanning module with high sensitive liner image sensor and build in Auto-sense function. As remote-operation ability, 5,000 LUX ambient light resistance, 100 scan-rate per second and aiding in various major bar codes, hand-on software-programming function, this LV12 is your best choice of CCD type bar code scanning module be a suitable for application, where needs a high performance, small foot-print and the reliable operation.


 

Device Weight <16g
   
Device Dimension 32.2mm L * 44.15mm W * 20mm H
   
Cable Length 1500mm(optional)
   
Interface PS/2  (KB)
   
Connector 11pin pitch 1.25
 
Performance parameters
Light source 632nm visible red light
   
Image Sensor Linear CCD Sensor
   
Processor ARM32-bit
   
Depth of field 3-70CM
   
Resolution ≥3mil/0.1mm@PCS90%
   
Print Contrast 30%PCS
   
Work Voltage DC 3.3-5V
   
Electriccurrent 110mA(work);30mA(stand by)
   
Image Resolution 2500dpi
   
Ambient illumination 100,000Lux Max
   
  EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China
  Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E,
Decode Capability ISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI,
Plessey, ITF14.
 
 
Environmental parameters
Operating Temperature -20℃ to 50℃
Storage Temperature -40℃ to 70℃
Relative humidity 5% to 95%(Non-condensing)
Drop test 1.2meter,100times
Shock resistance 10H@125RPM

 

Medical Instruments 1D PS/2 Infrared Barcode Reader Module Linear CCD Sensor


Question 1:  Can I get some samples? are they free?
Answer 1:  Of course, but samples are not free.

Question 2:  What's the delivery time?
Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3:  What about payment?
Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4:  Can you list the product of your company?
Answer 4:  Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5:  Warranty time?
Answer 5:  1 year
Question 6:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6:  Yes,but not free.
Question 7:  Product OEM?
Answer 7:  Yes, the cost need to be added separately.
Question 8:  Customer service?
Answer 8:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
 
Action Now!!!
 
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda

Contact Details
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Contact Person: Yaping Wang

Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

Other Products