Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Shenzhen Rakinda Technologies Co.,Ltd .

The leader of the barcode scanner module in the world.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Company News
Home ProductsBarcode Scan Engine

USB Multi - Interfaces Barcode Scanner Module Infrared Auto Scan Engine

USB Multi - Interfaces Barcode Scanner Module Infrared Auto Scan Engine

    • USB Multi - Interfaces Barcode Scanner Module Infrared Auto Scan Engine
  • USB Multi - Interfaces Barcode Scanner Module Infrared Auto Scan Engine

    Product Details:

    Place of Origin: Shenzhen, China
    Brand Name: Rakinda
    Certification: CE FCC ROHS
    Model Number: LV12

    Payment & Shipping Terms:

    Minimum Order Quantity: 1 piece
    Price: Negotiation
    Packaging Details: package in carton;
    Delivery Time: 3-10 working days
    Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
    Supply Ability: 1000 piece for a week
    Contact Now
    Detailed Product Description
    Name: LV12 Scan Engine Size: 32.2mm L * 44.15mm W * 20mm H
    Price: Negotiated Image Sensor: Linear CCD Sensor
    Connector: 11pin Pitch 1.25 Interface: USB

    USB Multi - Interfaces Barcode Scanner Module Infrared Auto Scan Engine

     

     

    The LV12 series bar code scanner module is a perfect choice for your OEM design. The LV12 series brings the benefits of the bar code scanning to a variety of OEM device, Kiosk, medical instruments, diagnostic equipment, lottery terminals, vending machines, and countless other applications can be equipped with edge-leading scanning technology and reliability.


     

    Device Weight <16g
       
    Device Dimension 32.2mm L * 44.15mm W * 20mm H
       
    Cable Length 1500mm(optional)
       
    Interface USB
       
    Connector 11pin pitch 1.25
     
    Performance parameters
    Light source 632nm visible red light
       
    Image Sensor Linear CCD Sensor
       
    Processor ARM32-bit
       
    Depth of field 3-70CM
       
    Resolution ≥3mil/0.1mm@PCS90%
       
    Print Contrast 30%PCS
       
    Work Voltage DC 3.3-5V
       
    Electriccurrent 110mA(work);30mA(stand by)
       
    Image Resolution 2500dpi
       
    Ambient illumination 100,000Lux Max
       
      EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China
      Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E,
    Decode Capability ISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI,
    Plessey, ITF14.
     
     
    Environmental parameters
    Operating Temperature -20℃ to 50℃
    Storage Temperature -40℃ to 70℃
    Relative humidity 5% to 95%(Non-condensing)
    Drop test 1.2meter,100times
    Shock resistance 10H@125RPM

     

    USB Multi - Interfaces Barcode Scanner Module Infrared Auto Scan EngineUSB Multi - Interfaces Barcode Scanner Module Infrared Auto Scan Engine


    Question 1:  Can I get some samples? are they free?
    Answer 1:  Of course, but samples are not free.

    Question 2:  What's the delivery time?
    Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
    Question 3:  What about payment?
    Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
    Question 4:  Can you list the product of your company?
    Answer 4:  Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
    Question 5:  Warranty time?
    Answer 5:  1 year
    Question 6:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
    Answer 6:  Yes,but not free.
    Question 7:  Product OEM?
    Answer 7:  Yes, the cost need to be added separately.
    Question 8:  Customer service?
    Answer 8:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
     
    Action Now!!!
     
    Wood Zhang
    Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
    Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
    SKYPE: Wood Rakinda

    Contact Details
    Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

    Contact Person: Yaping Wang

    Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

    Other Products