Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Shenzhen Rakinda Technologies Co.,Ltd .

The leader of the barcode scanner module in the world.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Company News
Home ProductsBarcode Scan Engine

IP54 Dustproof 1D Barcode Scan Engine LV1000R 300 Scans / Sec For Kiosk

IP54 Dustproof 1D Barcode Scan Engine LV1000R 300 Scans / Sec For Kiosk

    • IP54 Dustproof 1D Barcode Scan Engine LV1000R 300 Scans / Sec For Kiosk
  • IP54 Dustproof 1D Barcode Scan Engine LV1000R 300 Scans / Sec For Kiosk

    Product Details:

    Place of Origin: Shenzhen, China
    Brand Name: Rakinda
    Certification: CE FCC ROHS
    Model Number: LV1000 Bar Code Scan Engine

    Payment & Shipping Terms:

    Minimum Order Quantity: 1 piece
    Price: Negotiation
    Packaging Details: package in carton;
    Delivery Time: 3-10 working days
    Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
    Supply Ability: 1000 piece for a week
    Contact Now
    Detailed Product Description
    Name: Bar Code Scan Engine Certificate: CE FCC ROHS
    Feature: Ease Of Integration IP54 Housing: Dust-Proof
    Usage: Kiosk Function: Read 1D Barcode

     

     

    IP54 Dustproof 1D Barcode Scan Engine LV1000R 300 Scans / Sec For Kiosk

     

     

    A bar code scanner having light sensitive means for detecting black and white regions of a bar code and having circuit means for translating the light pulses into digital signals. The scanner system has circuit means responsive to bar codes employing bars of only two different widths, specifically wide bars and narrow bars. The scanner has automatic level control circuitry and has means for detecting the bar code substantially independent of the angle and speed of scan within desired limitations. The scanner also has built-in error checking and warning devices as well as an automatic clear system for clearing errors. The data developed by the scanner is then transferred by suitable circuitry to a data collection and utilization system. 

    IP54 Dustproof 1D Barcode Scan Engine LV1000R 300 Scans / Sec For Kiosk

    IP54 Dustproof 1D Barcode Scan Engine LV1000R 300 Scans / Sec For Kiosk

     

     

     

     

     

    Model LV1000R
    Interface RS232
    Scan Rate Up to 300 scans/sec
    Image Sensor CCD
    Decode Rate 200 scans/sec
    Resolution 5mil
    Light Source LED(622nm-628nm)
    Ambient Light 0 ~ 100,000 LUX
    Depth of scan field 40mm-430mm
    Print Contrast Signal ≥30%
    Power Consumption 1.25W(max)
    Notification Beep
    Dimensions 49 L×37 W×26 H mm 
    Weight 70g
    Operating Temperature -40°C - +60°C
    Humidity 5% - 95% (non-condensing)
    Certificates FCC Part15 Class B, CE EMC Class B
     
     

     

      

     
    Question 1:  Can I get some samples? are they free?
    Answer 1:  Of course, but samples are not free.

    Question 2:  What's the delivery time?
    Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
    Question 3:  What about payment?
    Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
    Question 4:  Can you list the product of your company?
    Answer 4: B arcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
    Question 5:  What's the OS of the POS?
    Answer 5:  Android and Windows,details please refer to the technical data of the Product.
    Question 6:  Where can we download the SDK/user manual for some of your products?
    Answer 6:  SDK/User manual will be sent to you by email after the sample order.
    Question 7:  Warranty time?
    Answer 7:  1 year
    Question 8:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
    Answer 8:  Yes,but not free.
    Question 9:  Product OEM?
    Answer 9:  Yes, the cost need to be added separately.
    Question 10:  Customer service?
    Answer 10:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
     
    Action Now!!!
     
    Wood Zhang
    Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
    Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
    SKYPE: Wood Rakinda

    Contact Details
    Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

    Contact Person: Yaping Wang

    Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

    Other Products