Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

The leader of the barcode scanner module in the world.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Company News
Home ProductsBarcode Scan Engine

Mini Embedded 1D Barcode Reader Module 0.33W 200 Scans / Sec For Medical Tablet

Mini Embedded 1D Barcode Reader Module 0.33W 200 Scans / Sec For Medical Tablet

Mini Embedded 1D Barcode Reader Module 0.33W 200 Scans / Sec For Medical Tablet

Product Details:

Place of Origin: Shenzhen, China
Brand Name: Rakinda
Certification: CE FCC ROHS
Model Number: LV1000 OEM Scan Engine

Payment & Shipping Terms:

Minimum Order Quantity: 1 piece
Price: Negotiation
Packaging Details: package in carton;
Delivery Time: 3-10 working days
Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
Supply Ability: 1000 piece for a week
Contact Now
Detailed Product Description
Name: OEM Scan Engine Size: 28.2L×23.4W×11.2Hmm
Decode Rate: 200 Scans/sec Depth Of Scan Field: 40mm-430mm
Power Consumption: 0.33W(max) Price: Negotiated

Mini Embedded 1D Barcode Reader Module 0.33W 200 Scans / Sec For Medical Tablet
 
 
Highlights of the LV1000
 
1. Compact design allowing easy integration into OEM equipment and systems;
2. Outstanding decoding performance for major 1D bar codes;
3. High performance CCD ensuring fast and accurate scans
4. Easy OEM software development and firmware upgrade.
 
Outline of LV1000 bar code scanner module
The outline of LV1000 bar code reading engine is shown as follows. The topside has the electrical control components, including a flexible cable socket, interface socket, through which LV 1000 interfaces with external device.
The front side has the optical components, such as Image Lens, through which LV 1000 captures image. Illumination light, which sends a linear, red light beam for illumination and aiming.
The bracket overs the sides and bottom of the engine. Two mounting holes on the bottom side are available for mounting the engine to external device.
The back side is CCD circuit for image capture.
 
Interface Socket
LV 1000 bar code scan engine uses a 12-pins flexiable socket to interface with external device (Host), such as EVK 3000 V2, the LV 1000 evaluation kit.
 
Mini Embedded 1D Barcode Reader Module 0.33W 200 Scans / Sec For Medical TabletMini Embedded 1D Barcode Reader Module 0.33W 200 Scans / Sec For Medical Tablet
Designed for OEM applications, this high performance CCD scan engine can easily to be integrated into various solutions such as Kiosk, ticketing machine.

Model LV1000
Interface TTL232
Scan Rate Up to 300 scans/sec
Image Sensor CCD
Decode Rate 200 scans/sec
Resolution 5mil
Light Source LED(622nm-628nm)
Ambient Light 0 ~ 100,000 LUX
Depth of scan field 40mm-430mm
Print Contrast Signal ≥30%
Power Consumption 0.33W(max)
Notification Beep
Dimensions 28.2L×23.4W×11.2Hmm
Weight 6g
Operating Temperature -20°C - +60°C
Humidity 5% - 95% (non-condensing)
Certificates FCC Part15 Class B, CE EMC Class B
 
 

 
 
Question 1:  Can I get some samples? are they free?
Answer 1:  Of course, but samples are not free.

Question 2:  What's the delivery time?
Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3:  What about payment?
Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4:  Can you list the product of your company?
Answer 4:  Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5:  Warranty time?
Answer 5:  1 year
Question 6:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6:  Yes,but not free.
Question 7:  Product OEM?
Answer 7:  Yes, the cost need to be added separately.
Question 8:  Customer service?
Answer 8:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
 
Action Now!!!
 
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda

Contact Details
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Contact Person: Yaping Wang

Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

Other Products