Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

The leader of the barcode scanner module in the world.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Company News
Home ProductsBarcode Scan Engine

1.75W QR Code Scanner Module USB Port 752× 480 CMOS Image Sensor

1.75W QR Code Scanner Module USB Port 752× 480 CMOS Image Sensor

1.75W QR Code Scanner Module USB Port 752× 480 CMOS Image Sensor

Product Details:

Place of Origin: Shenzhen, China
Brand Name: Rakinda
Certification: CE FCC ROHS
Model Number: RD4100

Payment & Shipping Terms:

Minimum Order Quantity: 1 piece
Price: Negotiation
Packaging Details: package in carton;
Delivery Time: 3-10 working days
Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
Supply Ability: 1000 piece for a week
Contact Now
Detailed Product Description
Name: Barcode Scan Engine Package: Carton
Brand: Rakinda Experience: 17 Years

1.75W QR Code Scanner Module USB Port 752× 480 CMOS Image Sensor​

Safety Information
Precautions
1. Disassembly and retrofit
Do not disassemble or retrofit the device yourself. Artificial damages caused by failure to observe this precaution are not covered by the warranty.
2. External poer supply
Use only the supplied power adapter. Otherwise there is a risk of damage to the scanner.
3. Abnormal situation
Keep the scanner away from fire or heat sources. If there is unusual odor, overheating or smoke, immediately cut off the power and disconnect the power adapter. And contact your Rakinda Customer service center. Continued used in this case may result in fire or electric shock.
 

 

Processor IOTC 0370 CHIP
Interface RS-232 (9.6~115.2Kbps)
USB 1.1(HID-KBW, HID-POS)
 
Image Sensor 752× 480 CMOS
  2D: PDF417, Data Matrix, QR Code
  1D: EAN-13, EAN-8, UPC-A, UPC-E, ISSN, ISBN,
  Codabar, Code 128, Code 93, ITF-6, ITF-14,
Symbologies Interleaved 2 of 5, Industrial 2 of 5, Standard 2 of 5,
  Matrix 2 of 5, GS1 Databar (RSS-Expand,
  RSS-Limited, RSS-14), Code 39, Code 11,
  MSI-Plessey, Plessey
Scan Mode Sense mode
Resolution 10 mil
Light Source White LED
Scan Window 38.3mm*60.4mm
PCS ≥30%
FOV Diagonal: 85°, Horizontal: 63.7° , Vertical: 70°
Ambient Light 0 ~ 100,000 LUX
Power Consumption 1.75W (max.)
Power Adapter Output: DC5V, 0.5A, Input: AC100~240V, 50~60Hz
Notification Beep
Dimensions 90mm(Diameter) x 60mm(H)
Weight 300g
Operating Temperature -10℃ to + 50 ℃
Storage Temperature -20℃ to + 60 ℃
Humidity 5% - 95%(non-condensing)
Certification FCC Part15 Class B, CE EMC Class B

 

1.75W QR Code Scanner Module USB Port 752× 480 CMOS Image Sensor
 
Question 1:  Can I get some samples? are they free?
Answer 1:  Of course, but samples are not free.
Question 2:  What's the delivery time?
Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3:  What about payment?
Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4:  Can you list the product of your company?
Answer 4:  Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5:  What's the OS of the POS?
Answer 5:  Android and Windows,details please refer to the technical data of the Product.
Question 6:  Where can we download the SDK/user manual for some of your products?
Answer 6:  SDK/User manual will be sent to you by email after the sample order.
Question 7:  Warranty time?
Answer 7: 1 year
Question 8:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 8:  Yes,but not free.
Question 9:  Product OEM?
Answer 9:  Yes, the cost need to be added separately.
Question 10:  Customer service?
Answer10:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
 
Action Now!!!
 
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda

Contact Details
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Contact Person: Yaping Wang

Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

Other Products