| Place of Origin: | Shenzhen, China |
|---|---|
| Brand Name: | Rakinda |
| Certification: | CE FCC ROHS |
| Model Number: | LV3000R 2D Scan Engine |
| Minimum Order Quantity: | 1 piece |
| Price: | Negotiation |
| Packaging Details: | package in carton; |
| Delivery Time: | 3-10 working days |
| Payment Terms: | Western Union, T/T, paypal |
| Supply Ability: | 1000 piece for a week |
| Name: | Embedded 1D / 2D Barcode Scanner | Inerface: | RS232 |
|---|---|---|---|
| Dimensions: | 49.0 *37.0 * 26.0 Mm | Weight: | 70 G |
| Operating Temperature: | -20°C - +80°C | Main Payment: | T/T |
| Highlight: | 2d barcode engine,barcode engine |
||
Fixed Mount 1D / 2D Barcode Scanner Module With High Performance Processing Chip
With high performance processing chip inside, outstanding for reading QR code and others 1D/2D bar codes from phone screen, such as Iphone, ipad, laptop and others devices, readable from paper, too
Note:
1. The scan window must be kept clean. Improper maintenance will breach the limited warranty;
2. Avoid rough objects not to damage or scratch the window;
3. Use brush to remove the stain;
4. Use soft cloth (Cloth for grass) to clean;
5. Prohibit spraying towards the window;
6. Only use clean water as a cleanser.
| Model | LV3000R fixed bar code reader |
| Interface | RS232 |
| Scan Rate | Up to 200 scans/sec |
| Image Sensor | CMOS |
| Decode Rate | 200 scans/sec |
| Resolution | 5mil |
| Light Source | LED(617.5 nm – 633.5 nm) |
| CMOS Acquisition | 60 fps |
| Depth of scan field | 40mm-430mm |
| Print Contrast Signal | ≥30% |
| Power Consumption | 1.75W(max) |
| Notification | Beep |
| Dimensions | 49.0 *37.0 * 26.0 mm |
| Weight | 70 g |
| Operating Temperature | -20°C - +80°C |
| Humidity | 5% - 95% (non-condensing) |
| Certificates | FCC Part15 Class B, CE EMC Class B |
![]()
OUR CORPORATE
shenzhen LongView Technology Co.Ltd is committed to developing barc ode products and its
technology as the core of the automatic recognition system integration. We are a professional and high-tech enterprise specializing in the R&D, production, sale and service of automatic identification products,with many years of experience in handling projects and an excellent reputation.We have branches in Guangzhou Hong Kong , Shenzhen , Beijing,Shanghai,Suzhou,and skillful, experienced and innovative R&D team and reliable after sales technical support service team.
Question 1: Can I get some samples? are they free?
Answer 1: Of course, but samples are not free.
Question 2: What's the delivery time?
Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3: What about payment?
Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4: Can you list the product of your company?
Answer 4: B arcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5: What's the OS of the POS?
Answer 5: Android and Windows,details please refer to the technical data of the Product.
Question 6: Where can we download the SDK/user manual for some of your products?
Answer 6: SDK/User manual will be sent to you by email after the sample order.
Question 7: Warranty time?
Answer 7: 1 year
Question 8: Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 8: Yes,but not free.
Question 9: Product OEM?
Answer 9: Yes, the cost need to be added separately.
Question 10: Customer service?
Answer 10: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
Action Now!!!
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda