Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

The leader of the barcode scanner module in the world.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Company News
Home Products1D Barcode Scanner

Small Infrared 1D Barcode Scanner 28.2×23.4×11.2 mm For Medical Instruments

Small Infrared 1D Barcode Scanner 28.2×23.4×11.2 mm For Medical Instruments

Small Infrared 1D Barcode Scanner 28.2×23.4×11.2 mm For Medical Instruments

Product Details:

Place of Origin: Shenzhen, China
Brand Name: Rakinda
Certification: CE FCC ROHS
Model Number: 1D Barcode Scanner

Payment & Shipping Terms:

Minimum Order Quantity: 1 piece
Price: Negotiation
Packaging Details: package in carton;
Delivery Time: 3-10 working days
Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
Supply Ability: 1000 piece for a week
Contact Now
Detailed Product Description
Name: CCD Bar Code Engine Weight: 6 G
Size: 28.2L×23.4W×11.2Hmm Brand: Rakinda
Ambient Light: 0 ~ 100,000 LUX Image Sensor: CCD

Small Infrared 1D Barcode Scanner 28.2×23.4×11.2 mm For Medical Instruments

 

 

 1. The front side has the optical components, such as Image Lens, through which LV 1000 captures image. Illumination light, which sends a linear, red light beam for illumination and aiming.

2. Outstanding decoding performance for major 1D bar codes;

3. It can be easily integrated into OEM equipment or system ( hand-held, portable and mounted ) to provide solutions for image capture bar code reading, and bar code message processing.

4. A 50 mm flexible cable is including in the LV 1000 package. Both of the two ends are 10 pins. One connects the the LV 1000 interface socket, the other connects to external device.

5. Designed for OEM applications, this high performance CCD scan engine can easily to be integrated into various solutions such as Kiosk, ticketing machine.


 

Model LV1000
Interface TTL232
Scan Rate Up to 300 scans/sec
Image Sensor CCD
Decode Rate 200 scans/sec
Resolution 5mil
Light Source LED(622nm-628nm)
Ambient Light 0 ~ 100,000 LUX
Depth of scan field 40mm-430mm
Print Contrast Signal ≥30%
Power Consumption 0.33W(max)
Notification Beep
Dimensions 28.2L×23.4W×11.2Hmm
Weight 6g
Operating Temperature -20°C - +60°C
Humidity 5% - 95% (non-condensing)
Certificates FCC Part15 Class B, CE EMC Class B
 
 

 
Small Infrared 1D Barcode Scanner 28.2×23.4×11.2 mm For Medical Instruments

 Rakinda, taking “Your satisfaction, Our pursuit” as our principal and core value, always honors the spirit of pursuing perfection. Oriented by market demand, Rakinda will continue to put great effort on R&D of new products and technology and introducing new machine to raise market share. At the same time, we will open new branch offices to win customers and realize healthy development. “Customer first, Pursuing Perfection”, Rakinda will never stop.


Question 1:  Can I get some samples? are they free?
Answer 1:  Of course, but samples are not free.

Question 2:  What's the delivery time?
Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3:  What about payment?
Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4:  Can you list the product of your company?
Answer 4:  Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5:  Warranty time?
Answer 5:  1 year
Question 6:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6:  Yes,but not free.
Question 7:  Product OEM?
Answer 7:  Yes, the cost need to be added separately.
Question 8:  Customer service?
Answer 8:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
 
Action Now!!!
 
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda

Contact Details
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Contact Person: Yaping Wang

Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

Other Products