Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

The leader of the barcode scanner module in the world.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Company News
Home Products1D Barcode Scanner Module

RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second

RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second

    • RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second
    • RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second
    • RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second
    • RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second
    • RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second
  • RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second

    Product Details:

    Place of Origin: Shenzhen, China
    Brand Name: Rakinda
    Certification: CE FCC ROHS
    Model Number: LV12

    Payment & Shipping Terms:

    Minimum Order Quantity: 1 piece
    Price: Negotiation
    Packaging Details: package in carton;
    Delivery Time: 3-10 working days
    Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
    Supply Ability: 1000 piece for a week
    Contact Now
    Detailed Product Description
    Name: LV12 1D Barcode Scanner Image Sensor: Linear CCD Sensor
    Interface: RS232 Advantage: Fast Processor
    Weight: 16g Scan Rate: 100 Scan-rate Per Second

    RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second

     

    LV12 is a CCD bar code decoding capabilities. LV12 decode board is powered by a fast processor and to decode a wide array of 1D bar codes. The decode board is compatible with Utility, a PC-based software for easy configuration.

    LV12 is a sort of utilitarian embedded barcode reading engine. Applying to computerized CCD Image Recognition System, it ensures the fast scanning and decoding accuracy on popular 1D barcodes.


    LV12 Datasheet en.pdf

    Device Weight <16g
       
    Device Dimension 32.2mm L * 44.15mm W * 20mm H
       
    Cable Length 1500mm(optional)
       
    Interface RS232
       
    Connector 11pin pitch 1.25
     
    Performance parameters
    Light source 632nm visible red light
       
    Image Sensor Linear CCD Sensor
       
    Processor ARM32-bit
       
    Depth of field 3-70CM
       
    Resolution ≥3mil/0.1mm@PCS90%
       
    Print Contrast 30%PCS
       
    Work Voltage DC 3.3-5V
       
    Electriccurrent 110mA(work);30mA(stand by)
       
    Image Resolution 2500dpi
       
    Ambient illumination 100,000Lux Max
       
      EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China
      Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E,
    Decode Capability ISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI,
    Plessey, ITF14.
     
     
    Environmental parameters
    Operating Temperature -20℃ to 50℃
    Storage Temperature -40℃ to 70℃
    Relative humidity 5% to 95%(Non-condensing)
    Drop test 1.2meter,100times
    Shock resistance 10H@125RPM

     

    RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second


    Question 1:  Can I get some samples? are they free?
    Answer 1:  Of course, but samples are not free.

    Question 2:  What's the delivery time?
    Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
    Question 3:  What about payment?
    Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
    Question 4:  Can you list the product of your company?
    Answer 4:  Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
    Question 5:  Warranty time?
    Answer 5:  1 year
    Question 6:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
    Answer 6:  Yes,but not free.
    Question 7:  Product OEM?
    Answer 7:  Yes, the cost need to be added separately.
    Question 8:  Customer service?
    Answer 8:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
     
    Action Now!!!

    Contact Details
    Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

    Contact Person: Yaping Wang

    Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

    Other Products