Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

The leader of the barcode scanner module in the world.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Company News
Home Products1D Barcode Scanner Module

Industrial Bar Code Barcode Reader Module With Auto - Reading Scan Engine

Industrial Bar Code Barcode Reader Module With Auto - Reading Scan Engine

    • Industrial Bar Code Barcode Reader Module With Auto - Reading Scan Engine
    • Industrial Bar Code Barcode Reader Module With Auto - Reading Scan Engine
    • Industrial Bar Code Barcode Reader Module With Auto - Reading Scan Engine
    • Industrial Bar Code Barcode Reader Module With Auto - Reading Scan Engine
  • Industrial Bar Code Barcode Reader Module With Auto - Reading Scan Engine

    Product Details:

    Place of Origin: Shenzhen, China
    Brand Name: Rakinda
    Certification: CE FCC ROHS
    Model Number: LV1000R Bar Code Reader

    Payment & Shipping Terms:

    Minimum Order Quantity: 1 piece
    Price: Negotiation
    Packaging Details: package in carton;
    Delivery Time: 3-10 working days
    Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
    Supply Ability: 1000 piece for a week
    Contact Now
    Detailed Product Description
    Name: Bar Code Reader IP54 Housing: Dust-Proof
    Barcode: Most Of 1D Barcode Size: 49 L×37 W×26 H Mm
    Light Source: LED(622nm-628nm) Decode Rate: 200 Scans/sec

    Industrial Bar Code Barcode Reader Module With Auto - Reading Scan Engine​

     

    1. The lv1000r barcode scanner has automatic level control circuitry and has means for detecting the bar code substantially independent of the angle and speed of scan within desired limitations. The scanner also has built-in error checking and warning devices as well as an automatic clear system for clearing errors. The data developed by the scanner is then transferred by suitable circuitry to a data collection and utilization system.

    2. We can help you find the right barcode scanner to meet the demands of your business. From a retail

    Presentation barcode scanner that sits on the counter to a rugged, Industrial barcode scanner that is used in the warehouse, Barcodes, Inc. has a barcode reader for any environment.

    3. With high performance processing chip inside, outstanding for reading most of 1D printed barcode, readable from LCD too.

     

    LV1000R_datasheet_en.pdf

    Model LV1000R
    Interface RS232
    Scan Rate Up to 300 scans/sec
    Image Sensor CCD
    Decode Rate 200 scans/sec
    Resolution 5mil
    Light Source LED(622nm-628nm)
    Ambient Light 0 ~ 100,000 LUX
    Depth of scan field 40mm-430mm
    Print Contrast Signal ≥30%
    Power Consumption 1.25W(max)
    Notification Beep
    Dimensions 49 L×37 W×26 H mm 
    Weight 70g
    Operating Temperature -40°C - +60°C
    Humidity 5% - 95% (non-condensing)
    Certificates FCC Part15 Class B, CE EMC Class B
     
     

     

      
    Industrial Bar Code Barcode Reader Module With Auto - Reading Scan Engine
     
    Question 1:  Can I get some samples? are they free?
    Answer 1:  Of course, but samples are not free.

    Question 2:  What's the delivery time?
    Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
    Question 3:  What about payment?
    Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
    Question 4:  Can you list the product of your company?
    Answer 4: B arcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
    Question 5:  What's the OS of the POS?
    Answer 5:  Android and Windows,details please refer to the technical data of the Product.
    Question 6:  Where can we download the SDK/user manual for some of your products?
    Answer 6:  SDK/User manual will be sent to you by email after the sample order.
    Question 7:  Warranty time?
    Answer 7:  1 year
    Question 8:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
    Answer 8:  Yes,but not free.
    Question 9:  Product OEM?
    Answer 9:  Yes, the cost need to be added separately.
    Question 10:  Customer service?
    Answer 10:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
     
    Action Now!!!
     
    Wood Zhang
    Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
    Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
    SKYPE: Wood Rakinda

    Contact Details
    Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

    Contact Person: Yaping Wang

    Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

    Other Products