Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Shenzhen Rakinda Technologies Co.,Ltd .

The leader of the barcode scanner module in the world.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Company News
Home Products1D Barcode Scanner Module

Small Infrared Auto Code Barcode Scan Engine Interface TTL232 For Tablet

Small Infrared Auto Code Barcode Scan Engine Interface TTL232 For Tablet

    • Small Infrared Auto Code Barcode Scan Engine Interface TTL232 For Tablet
    • Small Infrared Auto Code Barcode Scan Engine Interface TTL232 For Tablet
    • Small Infrared Auto Code Barcode Scan Engine Interface TTL232 For Tablet
    • Small Infrared Auto Code Barcode Scan Engine Interface TTL232 For Tablet
  • Small Infrared Auto Code Barcode Scan Engine Interface TTL232 For Tablet

    Product Details:

    Place of Origin: Shenzhen, China
    Brand Name: Rakinda
    Certification: CE FCC ROHS
    Model Number: LV1000 1D Barcode Scanner

    Payment & Shipping Terms:

    Minimum Order Quantity: 1 piece
    Price: Negotiation
    Packaging Details: package in carton;
    Delivery Time: 3-10 working days
    Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
    Supply Ability: 1000 piece for a week
    Contact Now
    Detailed Product Description
    Name: CCD Bar Code Engine Weight: 6 G
    Brand: Rakinda MOQ: 1 Piece
    Delivery Time: 3-10 Working Days Depth Of Scan Field: 40mm-430mm

    Small Infrared Auto Code Barcode Scan Engine Interface TTL232 For Tablet

     

    1. Compact design allowing easy integration into OEM equipment and systems;

    2.  LV1000 is an embedded bar code reading engine;

    3. By using the accessories provided, the user can ideally set up the scanner to its user environment;

    4. The bracket overs the sides and bottom of the engine. Two mounting holes on the bottom side are available for mounting the engine to external device.

    5. DECODE ZONE

    LV1000_datasheet_en.pdf

    The View angle of the camera is 36' ,it shows the fields of the view at different distances.

    DECODE ZONE

    the View angle of the camera is 36',it shows the fields of the view at different distances.

     

    Model LV1000
    Interface TTL232
    Scan Rate Up to 300 scans/sec
    Image Sensor CCD
    Decode Rate 200 scans/sec
    Resolution 5mil
    Light Source LED(622nm-628nm)
    Ambient Light 0 ~ 100,000 LUX
    Depth of scan field 40mm-430mm
    Print Contrast Signal ≥30%
    Power Consumption 0.33W(max)
    Notification Beep
    Dimensions 28.2L×23.4W×11.2Hmm
    Weight 6g
    Operating Temperature -20°C - +60°C
    Humidity 5% - 95% (non-condensing)
    Certificates FCC Part15 Class B, CE EMC Class B
     
     

     
    Small Infrared Auto Code Barcode Scan Engine Interface TTL232 For Tablet

    Rakinda, taking “Your satisfaction, Our pursuit” as our principal and core value, always honors the spirit of pursuing perfection. Oriented by market demand, Rakinda will continue to put great effort on R&D of new products and technology and introducing new machine to raise market share. At the same time, we will open new branch offices to win customers and realize healthy development. “Customer first, Pursuing Perfection”, Rakinda will never stop.


    Question 1:  Can I get some samples? are they free?
    Answer 1:  Of course, but samples are not free.

    Question 2:  What's the delivery time?
    Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
    Question 3:  What about payment?
    Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
    Question 4:  Can you list the product of your company?
    Answer 4:  Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
    Question 5:  Warranty time?
    Answer 5:  1 year
    Question 6:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
    Answer 6:  Yes,but not free.
    Question 7:  Product OEM?
    Answer 7:  Yes, the cost need to be added separately.
    Question 8:  Customer service?
    Answer 8:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
     
    Action Now!!!
     
    Wood Zhang
    Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
    Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
    SKYPE: Wood Rakinda

    Contact Details
    Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

    Contact Person: Yaping Wang

    Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

    Other Products