Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Shenzhen Rakinda Technologies Co.,Ltd .

The leader of the barcode scanner module in the world.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Company News
Home Products1D Barcode Scanner

Fixed Mount USB Barcode Scanner 1.25W 40mm - 430mm Scan Field Depth

Fixed Mount USB Barcode Scanner 1.25W 40mm - 430mm Scan Field Depth

Fixed Mount USB Barcode Scanner 1.25W 40mm - 430mm Scan Field Depth

Product Details:

Place of Origin: Shenzhen, China
Brand Name: Rakinda
Certification: CE FCC ROHS
Model Number: LV1000R barcode reader module

Payment & Shipping Terms:

Minimum Order Quantity: 1 piece
Price: Negotiation
Packaging Details: package in carton;
Delivery Time: 3-10 working days
Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
Supply Ability: 1000 piece for a week
Contact Now
Detailed Product Description
Name: Barcode Reader Module Weight: 70 G
MOQ: 1 Piece Inerface: USB
Module: LV1000R Bar Code Scanner Experience: 17 Year

Fixed Mount USB Barcode Scanner 1.25W 40mm - 430mm Scan Field Depth

 

Production features:

1. 1d Fixed mount barcode scanner

2. Compact, easy to be embedded, Fixed mount design for kiosks use

3. USB or RS232 interface directly, no need to pay much time on system integration program

4. Supports automatically detect and read barcode, command trigger mode and others trigger mode.

5. Support most of 1D code decoding,

6. Readable 1D code in some ID card/Passport

7. With high performance processing chip inside, Readable either from LCD screen or from paper; outstanding especially for reading 1D bar codes from paper.

 

A bar code scanner has a housing including a surface having a transparent scanning window. The housing contains optical components including a spinner and pattern mirrors arranged to produce sets of densely packed scan lines. The housing further contains a single output mirror which can be arranged in a first position in which the scan lines are optimized for horizontal scanning and a second position in which the scan lines are optimized for vertical scanning.

Fixed Mount USB Barcode Scanner 1.25W 40mm - 430mm Scan Field Depth

Fixed Mount USB Barcode Scanner 1.25W 40mm - 430mm Scan Field Depth

1. Insert USB Cable (RJ45 male head ) into LV1000R cable slot;

2. Insert USB Cable (USB male head ) into Host's (Female) USB connector.


 

 

Model LV1000R
Interface USB
Scan Rate Up to 300 scans/sec
Image Sensor CCD
Decode Rate 200 scans/sec
Resolution 5mil
Light Source LED(622nm-628nm)
Ambient Light 0 ~ 100,000 LUX
Depth of scan field 40mm-430mm
Print Contrast Signal ≥30%
Power Consumption 1.25W(max)
Notification Beep
Dimensions 49 L×37 W×26 H mm
Weight 70g
Operating Temperature -20°C - +60°C
Humidity 5% - 95% (non-condensing)
Certificates FCC Part15 Class B, CE EMC Class B
 
 

 

  

 
Question 1:  Can I get some samples? are they free?
Answer 1:  Of course, but samples are not free.

Question 2:  What's the delivery time?
Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3:  What about payment?
Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4:  Can you list the product of your company?
Answer 4: B arcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5:  What's the OS of the POS?
Answer 5:  Android and Windows,details please refer to the technical data of the Product.
Question 6:  Where can we download the SDK/user manual for some of your products?
Answer 6:  SDK/User manual will be sent to you by email after the sample order.
Question 7:  Warranty time?
Answer 7:  1 year
Question 8:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 8:  Yes,but not free.
Question 9:  Product OEM?
Answer 9:  Yes, the cost need to be added separately.
Question 10:  Customer service?
Answer 10:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
 
Action Now!!!
 
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda

Contact Details
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Contact Person: Yaping Wang

Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

Other Products