Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Shenzhen Rakinda Technologies Co.,Ltd .

The leader of the barcode scanner module in the world.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Company News
Home ProductsBarcode Scanner Module

Quick Scanning Phone Screen Barcode Reader Module RS232 / USB Interface 1.75 W

Quick Scanning Phone Screen Barcode Reader Module RS232 / USB Interface 1.75 W

    • Quick Scanning Phone Screen Barcode Reader Module RS232 / USB Interface 1.75 W
    • Quick Scanning Phone Screen Barcode Reader Module RS232 / USB Interface 1.75 W
    • Quick Scanning Phone Screen Barcode Reader Module RS232 / USB Interface 1.75 W
    • Quick Scanning Phone Screen Barcode Reader Module RS232 / USB Interface 1.75 W
    • Quick Scanning Phone Screen Barcode Reader Module RS232 / USB Interface 1.75 W
  • Quick Scanning Phone Screen Barcode Reader Module RS232 / USB Interface 1.75 W

    Product Details:

    Place of Origin: China
    Brand Name: Rakinda
    Certification: CE, FCC, Rohs
    Model Number: RD4500S

    Payment & Shipping Terms:

    Minimum Order Quantity: 1 pc
    Price: Negotiation
    Packaging Details: carton package
    Delivery Time: 5-8 Working days
    Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
    Supply Ability: 10000 pcs per month
    Contact Now
    Detailed Product Description
    Model: RD4500S Barcode Scanner Interface: RS232 Or USB
    Color: Black,White Scan Speed: 300 Scans Per Sec
    Ambient Light: 0-100,000 LUX Operating Temperature: -10 To 50 Centi Degrees

    Product Introduction:RD4500S barcode scanner module delivers effortless, snappy and accurate reading of barcodes on various mobile phone LCD screens with different contrast actions,colors and reflectances. Suggest application areas: kiosk, vending machine, turnstile, certificate market, access control system,queue machine, lottery machine, express delivery machine, etc.

     

    4500S.pdf

    Product Features:

    1. Fixed mount type USB or Serial cable output: easy to integrate;

    2. Quick scanning screen code Same good at scanning paper and cards code

    Scanning 1D and 2D barcodes off cell phone screen in a time less than 0.4 sec. Swift reading 1D and 2D barcodes on cards and paper

    3. Fit for demanding environment

    It is a common case that phone screen is covered with various protective film. RD4500S fixed mount barcode scanner can still scan the code swiftly. It typically takes less than 0.4 sec to recognize the code.

    4. Simple to operate

    When you need to set the scanner, you just need to scan the setting code in the user guide. It is one step operation and easy to do.

    5. LED light source

    Soft white LED light source protects your eyes, no matter day or night, IR sensor activates the scanner as barcodes are presented.

     

    Type Embedded type fixed mount
    Interface USB, RS232
    Code to scan: 2D: pdf417, qr code, data matrix
    1D: EAN-13, EAN-8, UPC-A, UPC-E,ISSN, ISBN, Codabar, code 128, code 93, itf-6, itf-16, interleaved 2 of 5, industrial 2 of 5, standard 2 of 5, matrix 2 of 5, gs1 databard, code 39, code 11, msi-plessey, plessey
    Scan Speed 300 scans per sec
    Ambient Light 0-100,000 LUX
    Power Consumption 1.75 W max
    Notification Beep
    Light Source White LED
    Scan Speed 300 Scans per sec
    Operating Temperature -10 to 50 centi degrees

    Quick Scanning Phone Screen Barcode Reader Module RS232 / USB Interface 1.75 W
    Question 1: Can I get some samples? are they free?

    Answer 1: Of course, but samples are not free.
    Question 2: What's the delivery time?
    Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
    Question 3: What about payment?
    Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
    Question 4: Can you list the product of your company?
    Answer 4: Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
    Question 5: Warranty time?
    Answer 5: 1 year
    Question 6: Do you provide EVK for barcode scanner module?
    Answer 6: Yes,but not free.
    Question 7: Product OEM?
    Answer 7: Yes, the cost need to be added separately.
    Question 8: Customer service?
    Answer 8: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.

    Contact Details
    Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

    Contact Person: Yaping Wang

    Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

    Other Products