Small OEM Barcode Scan Engine Dustproof Black 1.25W For Fixed Barcode Reader

Basic Information
Place of Origin: Shenzhen, China
Brand Name: Rakinda
Certification: CE FCC ROHS
Model Number: LV1000 Bar Code Reader
Minimum Order Quantity: 1 piece
Price: Negotiation
Packaging Details: package in carton;
Delivery Time: 3-10 working days
Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
Supply Ability: 1000 piece for a week
Name: Bar Code Scan Engine Size: 49 L×37 W×26 H Mm
Print Contrast Signal: ≥30% Depth Of Scan Field: 40mm-430mm
Weight: 70 G MOQ: 1 Piece
High Light:

oem barcode module

,

barcode search engine

Dustproof Black Small OEM Scan Engine 1.25W for Fixed Barcode Reader

 

 

1 With high performance processing chip inside, outstanding for reading most of 1D printed barcode, readable from LCD too;

2. Supports automatically detect and read barcode, command trigger mode and others trigger mode; 

3.  A bar code scanner for scanning bar codes having a plurality of parallel bar symbols recorded in different light reflective colors on a record medium. The scanner has a light source, an image sensor comprising a plurality of light responsive elements which are aligned and activated one by one, and diaphragm having an aperture which is longitudinally extending in orthogonal relation with the straight line of the aligned elements

 

Model LV1000R
Interface USB
Scan Rate Up to 300 scans/sec
Image Sensor CCD
Decode Rate 200 scans/sec
Resolution 5mil
Light Source LED(622nm-628nm)
Ambient Light 0 ~ 100,000 LUX
Depth of scan field 40mm-430mm
Print Contrast Signal ≥30%
Power Consumption 1.25W(max)
Notification Beep
Dimensions 49 L×37 W×26 H mm 
Weight 70g
Operating Temperature -40°C - +60°C
Humidity 5% - 95% (non-condensing)
Certificates FCC Part15 Class B, CE EMC Class B
 
 

 

  
Small OEM Barcode Scan Engine Dustproof Black 1.25W For Fixed Barcode Reader 0
 
Question 1:  Can I get some samples? are they free?
Answer 1:  Of course, but samples are not free.

Question 2:  What's the delivery time?
Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3:  What about payment?
Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4:  Can you list the product of your company?
Answer 4: B arcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5:  What's the OS of the POS?
Answer 5:  Android and Windows,details please refer to the technical data of the Product.
Question 6:  Where can we download the SDK/user manual for some of your products?
Answer 6:  SDK/User manual will be sent to you by email after the sample order.
Question 7:  Warranty time?
Answer 7:  1 year
Question 8:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 8:  Yes,but not free.
Question 9:  Product OEM?
Answer 9:  Yes, the cost need to be added separately.
Question 10:  Customer service?
Answer 10:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
 
Action Now!!!
 
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda

Contact Details
Customer Service

Phone Number : +86 18145816425

WhatsApp : +8618145816425