Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Shenzhen Rakinda Technologies Co.,Ltd .

The leader of the barcode scanner module in the world.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Company News
Home ProductsBarcode Scan Engine

1D LV1000 OEM Scan Engine Interface RS232 40mm - 430mm Scan Field Depth

1D LV1000 OEM Scan Engine Interface RS232 40mm - 430mm Scan Field Depth

1D LV1000 OEM Scan Engine Interface RS232 40mm - 430mm Scan Field Depth

Product Details:

Place of Origin: Shenzhen, China
Brand Name: Rakinda
Certification: CE FCC ROHS
Model Number: LV1000 Bar Code Reader

Payment & Shipping Terms:

Minimum Order Quantity: 1 piece
Price: Negotiation
Packaging Details: package in carton;
Delivery Time: 3-10 working days
Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
Supply Ability: 1000 piece for a week
Contact Now
Detailed Product Description
Name: Bar Code Reader IP54 Housing: Dust-Proof
Delivery Time: 3-10 Working Day By DHL Barcode: Most Of 1D Barcode
Notification: Beep Power Consumption: 1.25W(max)

1D LV1000 OEM Scan Engine Interface RS232 40mm - 430mm Scan Field Depth

 

 

1. It uses a compact, long range CCD barcode scanning module with highly sensitive liner image sensor and build in auto-sense function, which can be used in your project to decode nearly any kind of 1D(striped) barcode. This barcode scanner is ideal for integration into data terminals and other small devices. Its unique open system architecture also allows it to accept third party and custom plug-ins, giving the virtually unlimited application flexibility.

2. The scanner has automatic level control circuitry and has means for detecting the bar code substantially independent of the angle and speed of scan within desired limitations. The scanner also has built-in error checking and warning devices as well as an automatic clear system for clearing errors. The data developed by the scanner is then transferred by suitable circuitry to a data collection and utilization system.

 

Model LV1000R
Interface RS232
Scan Rate Up to 300 scans/sec
Image Sensor CCD
Decode Rate 200 scans/sec
Resolution 5mil
Light Source LED(622nm-628nm)
Ambient Light 0 ~ 100,000 LUX
Depth of scan field 40mm-430mm
Print Contrast Signal ≥30%
Power Consumption 1.25W(max)
Notification Beep
Dimensions 49 L×37 W×26 H mm 
Weight 70g
Operating Temperature -40°C - +60°C
Humidity 5% - 95% (non-condensing)
Certificates FCC Part15 Class B, CE EMC Class B
 
 

 

  
1D LV1000 OEM Scan Engine Interface RS232 40mm - 430mm Scan Field Depth
 
Question 1:  Can I get some samples? are they free?
Answer 1:  Of course, but samples are not free.

Question 2:  What's the delivery time?
Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3:  What about payment?
Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4:  Can you list the product of your company?
Answer 4: B arcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5:  What's the OS of the POS?
Answer 5:  Android and Windows,details please refer to the technical data of the Product.
Question 6:  Where can we download the SDK/user manual for some of your products?
Answer 6:  SDK/User manual will be sent to you by email after the sample order.
Question 7:  Warranty time?
Answer 7:  1 year
Question 8:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 8:  Yes,but not free.
Question 9:  Product OEM?
Answer 9:  Yes, the cost need to be added separately.
Question 10:  Customer service?
Answer 10:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
 
Action Now!!!
 
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda

Contact Details
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Contact Person: Yaping Wang

Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

Other Products