Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Shenzhen Rakinda Technologies Co.,Ltd .

The leader of the barcode scanner module in the world.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Company News
Home Products1D Barcode Scanner

LV1000 Automatical Wireless Handheld Barcode Scanner 5Mil Resolution

LV1000 Automatical Wireless Handheld Barcode Scanner 5Mil Resolution

LV1000 Automatical Wireless Handheld Barcode Scanner 5Mil Resolution

Product Details:

Place of Origin: Shenzhen, China
Brand Name: Rakinda
Certification: CE FCC ROHS
Model Number: 1D Barcode Scanner

Payment & Shipping Terms:

Minimum Order Quantity: 1 piece
Price: Negotiation
Packaging Details: package in carton;
Delivery Time: 3-10 working days
Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
Supply Ability: 1000 piece for a week
Contact Now
Detailed Product Description
Name: CCD Bar Code Engine MOQ: 1 Piece
Depth Of Scan Field: 40mm-430mm Feature: Competitive Price
Advantage: Automatic Scanning Read Barcode: Most Of 1D Barcode

LV1000 Automatical Wireless Handheld Barcode Scanner 5Mil Resolution

 

 

1. DECODE ZONE

The View angle of the camera is 36' ,it shows the fields of the view at different distances.

2. MALL DESIGN

Small Design allowing easy integration into OEM equipments and sytems

3. FAST SCANNING

High performace cpu ensuring fast and accurate scans. fast scanning and decoding accuracy,Barcodes rotated at any angle can still be read with easy.ECODE ZONE

the View angle of the camera is 36',it shows the fields of the view at different distances.

 

Model LV1000
Interface TTL232
Scan Rate Up to 300 scans/sec
Image Sensor CCD
Decode Rate 200 scans/sec
Resolution 5mil
Light Source LED(622nm-628nm)
Ambient Light 0 ~ 100,000 LUX
Depth of scan field 40mm-430mm
Print Contrast Signal ≥30%
Power Consumption 0.33W(max)
Notification Beep
Dimensions 28.2L×23.4W×11.2Hmm
Weight 6g
Operating Temperature -20°C - +60°C
Humidity 5% - 95% (non-condensing)
Certificates FCC Part15 Class B, CE EMC Class B
 
 

 

 

Interface Socket

LV1000 uses a 12-pins flex cable socket to interface with external device (Host), such as EVK 3000 V2, the LV1000 Evaluation Kit. The flowing picture shows the sockeet. For reference purpose, the LV 1000 Evaluation Kit uses a connector to connect the flex cable.

 
LV1000 Automatical Wireless Handheld Barcode Scanner 5Mil Resolution
LV1000 Automatical Wireless Handheld Barcode Scanner 5Mil Resolution
 Rakinda, taking “Your satisfaction, Our pursuit” as our principal and core value, always honors the spirit of pursuing perfection. Oriented by market demand, Rakinda will continue to put great effort on R&D of new products and technology and introducing new machine to raise market share. At the same time, we will open new branch offices to win customers and realize healthy development. “Customer first, Pursuing Perfection”, Rakinda will never stop.

 


Question 1:  Can I get some samples? are they free?
Answer 1:  Of course, but samples are not free.

Question 2:  What's the delivery time?
Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3:  What about payment?
Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4:  Can you list the product of your company?
Answer 4:  Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5:  Warranty time?
Answer 5:  1 year
Question 6:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6:  Yes,but not free.
Question 7:  Product OEM?
Answer 7:  Yes, the cost need to be added separately.
Question 8:  Customer service?
Answer 8:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
 
Action Now!!!
 
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda

Contact Details
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Contact Person: Yaping Wang

Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

Other Products