Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Shenzhen Rakinda Technologies Co.,Ltd .

The leader of the barcode scanner module in the world.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Company News
Home Products1D Barcode Scanner Module

Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor

Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor

    • Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor
    • Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor
    • Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor
    • Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor
  • Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor

    Product Details:

    Place of Origin: Shenzhen, China
    Brand Name: Rakinda
    Certification: CE FCC ROHS
    Model Number: LV1400

    Payment & Shipping Terms:

    Minimum Order Quantity: 1 piece
    Price: Negotiation
    Packaging Details: package in carton;
    Delivery Time: 3-10 working days
    Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
    Supply Ability: 1000 piece for a week
    Contact Now
    Detailed Product Description
    Name: LV1400 OEM Scan Engine Light Source: Visible 632nm Red Light
    Processor: ARM32-bit Interface: KB
    Weight: 6g Brand: Rakinda

    Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor

     

    Ambient Environment: To ensure good performance for LV1400, the environmental requirements should met: Working temperature: -20℃ to 50℃. Storage temperature: -40℃ to 70℃. Humidity 5% to 95%(Non-condensing)

    Thermal Considerations: Electronic components in the LV1400 will generate heat during the course of their operation. Operating the LV1400 in continuous mode for an extended period may cause temperature to performance. Given that, the following precautions should be taken into consideration when integrating the LV1400:

    1. Reserve the sufficient space for good air circulation in the design;

    2. Avoid Wrapping the LV1400 with thermal insulation materials such as rubber;

     

    LV1400 Datasheet.pdf

    Device Weight <6g
       
    Device Dimension 26.5mm L* 20mm W * 11.5mm H
       
    Cable Length 1500mm(optional)
       
    Interface KB  (PS/2 )
       
    Connector FFC 12pin pitch 0.5
     
    Performance parameters
    Light source visible 632nm red light
       
    Image Sensor Linear CCD Sensor
       
    Processor ARM32-bit
       
    Depth of field 3-50CM
       
    Resolution ≥3mil/0.1mm@PCS90%
       
    Print Contrast 25%PCS
       
    Work Voltage DC 3.3-5V
       
    Electriccurrent 110mA(work);30mA(stand by)
       
    Image Resolution 2500dpi
       
    Ambient illumination 100,000Lux Max
       
      EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE 11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China
      Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E,
    Decode Capability ISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI,
    Plessey, ITF14.
     
     
    Environmental parameters
    Operating Temperature -20℃ to 50℃
    Storage Temperature -40℃ to 70℃
    Relative humidity 5% to 95%(Non-condensing)
    Drop test 1.2meter,100times
    Shock resistance 10H@125RPM

     

    Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor
     

    Question 1:  Can I get some samples? are they free?
    Answer 1:  Of course, but samples are not free.

    Question 2:  What's the delivery time?
    Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
    Question 3:  What about payment?
    Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
    Question 4:  Can you list the product of your company?
    Answer 4:  Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
    Question 5:  Warranty time?
    Answer 5:  1 year
    Question 6:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
    Answer 6:  Yes,but not free.
    Question 7:  Product OEM?
    Answer 7:  Yes, the cost need to be added separately.
    Question 8:  Customer service?
    Answer 8:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
     
    Action Now!!!
     
    Wood Zhang
    Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
    Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
    SKYPE: Wood Rakinda

    Contact Details
    Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

    Contact Person: Yaping Wang

    Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

    Other Products